Nyhedsbrev januar 2021

Nyhedsbrev januar 2021

GODT NYTÅR
Nå ja, her er vi så, 2021. Først selvfølgelig godt nytår til alle.

Der er sket meget hos Anhalt (Plakatsmeden / Fine Art Printery) de sidste par år, jeg er gået fra kun at have en Etsy-shop til at have både en på Etsy og en på Shopify, siden har jeg lukket den på Shopify, og åbnet den ‘igen’ på en uafhængig vært. Ligeledes har jeg også haft en ældre dansk side, som jeg fornylig har taget ned, for at gendanne og strømline den med den engelsksproget som jeg er ved at lave.

I øjeblikket finder du de fleste produkter på den hos Etsy:
https://www.etsy.com/shop/FineArtPrintery

Den (nye) engelske og den danske side er jeg for nylig begyndt at bygge på, men da jeg er alene om det, og om alt andet også, må det forventes at gå langsomt.
Ikke desto mindre er de aktive, og du kan finde dem her:
https://www.fineartprintery.com
https://www.plakatsmeden.dk (som er den du kigger på lige nu)

Mit salg går langsomt men stabilt fremad, og manglen på vækst skyldes hovedsageligt, at jeg ikke bruger mange ressourcer på markedsføring. Det hele handler naturligvis om økonomi. Mit værksted genererer en lav indkomst, og alle indtægterne er allerede skrevet videre til udgifterne i en sådan grad, at der ikke er noget overskud tilbage som kan bruge på markedsføring. Det er til dels mit eget valg, da jeg naturligvis er mere skabende end jeg er sælgende. Det er sådan det kan gå når man tjener til dagen af vejen, ved at dyrke sine interesser og hjertesager – for mit eget vedkommende, kærligheden til gammel kunst.
Det er ikke noget, jeg er ked af, tværtimod, jeg elsker at genskabe de smukke ​​illustrationer.

TAK SKAL DU HAVE !
Hele min fremgang er derfor takket være dig og jer. Hver gang en af ​​jer finder mig, køber en plakat og derefter viser den til jeres familie og venner, så hjælper I mig med at komme ud i verden.
Det er en mund-til-mund markedsføring, som jeg ikke kan undvære. Den giver mig tid og mulighed til at fordybe mig i at lave plakaterne, og finde nye smukke illustrationer som jeg kan gøre til den skønne væg-kunst.
Så af hele mit hjerte, mange tak for din hjælp ! Jeg sætter stor pris på det, og håber jeg kan fortsætte med at lave produkter, som du kan nyde lige så meget som jeg gør det.

TV-serien Venner Tema
Som noget nyt har jeg besluttet, at mine nyhedsbreve skal indeholde en slags tema, og temaet for dette, årets første, nyhedsbrev har jeg valgt at være plakater som er set i tv-serien Venner (Friends).

Venner er en tv-serie, der startede den 22. september 1994 og sluttede først efter i alt 236 fantastiske episoder.
Kort sagt handler det om seks venner og deres liv med deres op- og nedture. Jeg var omkring 16 år, da serien startede første gang, og jeg gav den ikke meget opmærksomhed på det tidspunkt. Dog, da streamingtjenesterne vandt indpas, og jeg nu kunne se serier uden at skulle vente en hele uge til næste episode, blev jeg mere nysgerrig på TV-serien Venner. I dag må jeg så indrømme at det er en af ​​de bedste sitcom-serier jeg nogensinde har set, til dato i hvert fald.
Når du ser episoderne fra Venner, oplever du at der er flere plakater i samme ældre vintage-stil, som du ofte finder på Anhalt.dk.
Så for at forene kærligheden til Venner, og kærligheden til de gamle plakater, har jeg derfor studeret og arbejdet hårdt for at kunne genskabe flere af de smukkeste plakater som du kan finde i tv-serien.

Rabat på Venner
Hvis du også elsker Venner, giver jeg dig her en skøn mulighed for at få de velkendte plakater op på din egen væg, og i januar, februar og marts (2021), giver jeg endda 20% procent rabat på disse plakater fra Tv-serien Venner. Alt du skal gøre, når du køber en af ​​disse, er at bruge kuponkoden: ILOVEFRIENDS

(Bemærk: Rabatten gives kun hvis du husker at bruge koden når du bestiller via hjemmesiden, og i denne omgang kun i jan, feb og mar 21 ).

Denne første plakat er den boksende kænguru, en russisk plakat fra omkring 1933. I venner kan du finde den i Chandler og Joeys lejlighed på væggen lige rundt om hjørnet fra køkkenet.

Boxing Kangaroo (Кенгуру -Боксер)


Så har vi Excelsior symaskine plakaten, en meget enkel, men smuk plakat. I flere episoder finder du den hængende i Rachel Greens soveværelse ved indgangen lige bag døren, hvorfra den ofte mest var synlig fra stuen. Den var også en del af hver eneste lejlighed, hun flyttede til, efter hun flyttede fra Monica.

Excelsior Sewing Machine


Dette smukke Jules Chéret kunststykke med titlen Folies Bergères – La Loïe Fuller hænger på sekretærens væg, ved Rachel Greens kontor i de episoder hvor hun arbejder for Ralph Lauren.

Folies Berger: La Loïe Fuller


Denne plakat, også oprindeligt af Jules Chéret, er uden sammenligning et af de mest populære kunstværker i tv-serien, Aux Buttes Chaumont: jouets et objets pour étrennes. I næsten hele serien hænger den over fjernsynet i stien i Monicas lejlighed.

Aux Buttes Chaumont: jouets et objets pour étrennes


Pierre Decourcelle lavede denne plakat i 1915 som en reklame for Les Mystères de New York. Først var plakaten for “moderne” efter min egen smag, men med tiden er det blevet en af ​​mine favoritter. Det hænger i Joey og Chandlers lejlighed i stuen til højre for døren til Chandlers værelse.

Les Mystères de New York


Clairvoyanten Maina var måske en af ​​de sværeste plakater for mig at få affotograferet ordentligt, men ikke desto mindre fik jeg det til at fungere og er derfor også rigtig glad for at kunne have den med i samlingen. Maïna La Voyante er en gammel fransk plakat og kan ses i Monicas lejlighed placeret til venstre for hoveddøren.

Maïna La Voyante / Maina the Clairvoyant


Sidst men ikke mindst har vi plakaten Porto Ramos-Pinto med de to smukke portvinselskende unge mennesker. Du kan finde denne fantastiske plakat i tv-serien i Monicas soveværelse.

Porto Ramos-Pinto


Ja, jeg ved at der er langt flere plakater præsenteret i TV-serien Venner, men af ​​forskellige årsager har jeg endnu ikke været i stand til at fremstille dem alle. Du er velkommen til at skrive til mig, hvis der er specifikke plakater fra serien som du leder efter. Ellers håber jeg at du alligevel vil være tilfreds med den samling jeg har kunne skabe her, og at du vil nyde dem lige så meget som jeg gør.

Til Slut
Hver dag tænker jeg over hvordan jeg kan få min virksomhed til at vokse, mens jeg samtidig bruger ressourcerne og kærligheden på at skabe produkterne. Har du ideer og forslag som kunne hjælpe mig, og er der noget du efterlyser og gerne vil se mere af fra plakatsmeden.dk, ligeledes hvad der kunne være gode temaer i kommende nyhedsbreve, så er du velkommen til at skrive til mig.

Jeg håber også, at vi kan møde det nye år med fælles styrke på trods af hvilke udfordringer, det foregående år måske har givet os alle hver især.

De bedste hilsner
Marius Anhalt

Husk 20% rabat ved de ‘Venner’ plakater der er fremhævet i dette nyhedsbrev, kun i januar, februar og marts 2021, og kun hvis du ved bestilling via nettet bruger kuponkoden: ILOVEFRIENDS

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.